Gewonden bij ongeluk in Warnsveld

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

12/05

Foto: Luciano de Graaf

Warnsveld – Dinsdagmiddag heeft er op de Almenseweg in Warnsveld rond 12:25 een ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee personen overgebracht naar het ziekenhuis.

Drie auto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over de slachtoffers. De ambulancedienst heeft meerdere personen onderzocht waarna zij twee personen mee namen naar het ziekenhuis.

De Lochemseweg, kruisend met de Almenseweg werd volledig afgesloten wegens het ongeval. De schade aan twee voertuigen was groot. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Op de kruising gebeuren vaker ongevallen aldus omwonenden.