Twee gewonden bij ernstig ongeval in Vorden

10/05

Foto: Tijn Jonker/LDG Fotografie

10/05

Foto: Tijn Jonker/LDG Fotografie

10/05

Foto: Tijn Jonker/LDG Fotografie

10/05

Foto: Tijn Jonker/LDG Fotografie

Vorden – Zondagmiddag heeft er op de Baakseweg een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt.

Een automobilist raakte van de weg, botste tegen een reclamebord en kwam vervolgens op zijn kant tot stilstand. De hulpdiensten rukte groots uit. De bestuurster zat bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden uit haar positie. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een inzittende raakte gewond bij het ongeval. De weg is afgesloten geweest voor de hulpverlening, onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Foto’s Tijn Jonker/LDG Fotografie