Overval blijkt mishandeling in Zutphen

06/04

Foto: Luciano de Graaf

06/04

Foto: Luciano de Graaf

06/04

Foto: Luciano de Graaf

Zutphen – De politie heeft maandagochtend rond 10.15 uur een melding binnen gekregen van een overval aan de Korte Beukerstraat in het centrum van Zutphen.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en stelde een onderzoek in. De politie bevestigd dat er sprake is geweest van een mishandeling bij een camerazaak, maar zegt dat er geen sprake was van een overval. De politie neemt momenteel een verklaring op van een winkelmedewerker. Ook zijn zij op zoek naar getuigen.

De camerawinkel ligt gelegen in een smal straatje. Volgens de eigenaresse van de winkel zou haar man (tevens winkeleigenaar) zijn aangevallen door de verdachte waarna er een worsteling ontstond. De verdachte vluchtte vervolgens te voet weg maar kon in de omgeving van het station worden aangehouden.

Voor zover bekend is er niks buit gemaakt.