Adres in zak met hennepafval leidt naar hennepkwekerij in woning

20/01

Stockfoto ter illustratie

Zutphen – Maandag is bij de politie een melding binnen gekomen dat er hennepafval verspreid lag in de omgeving van de Eerbeekseweg. De politie ging ter plaatse en stelde een onderzoek in.

De agenten opende een van de aangetroffen zakken en opende deze. Hier werd een adres gevonden van een woning aan de Wagnerstraat. De politie ging naar de woning en zagen dat de ramen dicht waren en geheel beslagen. Er werden stemmen gehoord binnen, maar er werd geen gehoor gegeven om de deur te openen. De woningbouw werd ingeschakeld en de voordeur werd geopend zodat de agenten naar binnen konden. Binnen werd een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning bevonden zich drie mannen, zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het is op dit moment niet bekend hoeveel planten er in de kwekerij stonden.