13-jarige jongen mishandeld door oudere man

Zutphen – Op vrijdag 10 januari 2020 omstreeks 12:58 heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de fietsbrug van de Graaf Ottosingel naar de Paulus Potterstraat.

Een 13 jarige jongen fietste met een vriend de fietsbrug op toen een onbekende man hem een klap op zijn linkeroor gaf. Door de klap heeft de jongen letsel op gelopen. De jongen heeft een opgezwollen oor en een pieptoon in zijn gehoor eraan overgehouden.

Het signalement van de man is als volgt:
– Man
– Tussen de 50 en 60 jaar oud
– Ronde bril
– Zwarte/donkergrijze pet/baret
– Grijs haar onder pet/baret
– Donkerblauwe korte jas
– Donkerblauwe spijkerbroek

De man fietste op een licht gekleurde dames fiets met zwart/grijze fietstassen. Heeft u iets gezien of andere informatie die kan lijden naar de aanhouding van de verdachte bel dan met de politie in Zutphen via 0900-8844. Zaaknummer: 2020015927