Politie zoekt getuigen mishandeling

Zutphen – De hulpdiensten werden donderdagmiddag 14 februari rond 12:40 gealarmeerd voor een geweldincident op de Emmerikseweg. Ter plaatse lag een gewonde man op de weg.

De man is onderzocht op verwondingen door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Omstanders meldde dat er bij het geweldincident een man met een zwarte personenauto bij betrokken zou zijn. De man is na het incident weggereden maar heeft zich later bij de politie gemeld.

Gedurende de middag en avond is de situatie van het slachtoffer, een 28-jarige man uit Zutphen, verslechterd. De politie is op zoek naar getuigen die voorafgaand aan het incident iets gezien of gehoord hebben. Het slachtoffer was op zijn fiets en kwam vanuit de wijk Zuidwijken. De politie sluit niet uit dat de dader tussen 12:30 en 12:40 meerdere mensen heeft aangesproken en dat andere mensen deze man hebben gezien. De man leek op dat tijdstip geëmotioneerd of boos.

Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie in Zutphen via 0900-8844. Zaaknummer: 2019068130