Hennepkwekerijen ontruimd Karel Doormanstraat en Sibeliusstraat

28/11

Foto: Politie

28/11

Foto: Politie

Vandaag heet de politie twee hennepkwekerijen ontruimd aan de Karel Doormanstraat en Sibeliusstraat in Zutphen.

In een woning aan de Karel Doormanstrraat werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In totaal stonden hier 180 hennepplanten. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt. De bewoner, een 27 jarige man, werd door de politie aangehouden.

Aan de Sibeliusstraat bleek de hennepkwekerij reeds te zijn geoogst. Wel werden daar 150 hennepplanten aangetroffen die gereed waren om geplant te worden. Ook bleek er hier sprake te zijn van diefstal van stroom. In de woning werden 2 stroomstootwapens (1 in de vorm van een mobiele telefoon) en pepperspray aangetroffen. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Heeft u informatie over een hennepkwekerij in uw buurt? Meld dit via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Met referentienummer: 2017449652/2017415167.