Politie zoekt getuigen van Mishandeling Burg. Dijckmeesterweg Zutphen

15/08

Foto: Politie

Zondagavond 14-8 kreeg de politie een melding binnen om 21.30 uur, er zou een vechtpartij gaande zijn aan de Burg. Dijckmeesterweg in Zutphen.

Ter plaatse bleek het slachtoffer, samen met zijn vrouw over de Burg. Dijckmeesterweg te hebben gelopen. De verdachte, een 24 jarige inwoner uit Zutphen, had diverse spullen, vanuit het openstaande raam van zijn woning, op straat gegooid.

Toen het slachtoffer daar iets van zei, mishandelde de man het slachtoffer. Hij kreeg een kopstoot en werd geschopt. Tijdens de aanhouding beledigde hij ook een agent. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling en onze collega van belediging. De verdachte is ingesloten en het Openbaar Ministerie Oost-Nederland beslist over de afhandeling.

De politie is opzoek naar getuigen van deze ruzie mishandeling. Heeft u iets gezien of meer informatie oveer de mishandeling neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of liever via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.