blogname

112
zutphennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Bewoonster mishandelt bouwvakker na overlast van de radio


Zutphen - Dat je overlast kan ervaren door bouwvakkers vanwege de werkzaamheden die zij verrichten is alom bekend. Maar het meezingen van een liedje op de radio werd een 31-jarige bewoonster van de Zutphense wijk Noordveen kennelijk teveel. Nadat ze in niet mis te verstane bewoordingen had medegedeeld wat ze ervan vond, vloog een andere, in de woning aanwezige, persoon de bouwvakker aan. Hierbij sneuvelde een ruit van een naastgelegen woning. De bewoonster stond haar huisgenoot bij door met een bezem de brede rug van de bouwvakker eens goed aan te vegen. Dit leverde de man enkele flinke striemen op zijn rug op.

Toen de politie ter plaatse kwam hebben ze alle feiten en omstandigheden goed naast elkaar neergelegd en na overleg met justitie werd besloten de vrouw aan te houden voor mishandeling.
Agenten hebben de zaak nog in onderzoek en dit zal uit moeten wijzen of de vrouw alleen haar straatje schoon wilde vegen of dat ze de bezem heeft ingezet als middel om de mishandeling kracht bij te zetten.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws