blogname

112
zutphennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Inval W.H. Vliegenstraat


Op woensdag aan het eind van de middag, heeft de politie in samenwerking met het Openbaar Ministerie een woning betreden aan de W.H. Vliegenstraat te Zutphen. De reden voor de inval was dat politie het sterke vermoeden hadden dat er vanuit deze woning gehandeld werd in harddrugs.

Tijdens de gehele actie zijn er 6 mensen aangehouden. Twee van hen worden op dit moment gezien als hoofdverdachten. Het gaat om een 49 jarige man en een 48 jarige vrouw uit Zutphen.

In de woning trof de politie speed (harddrugs), veel contant geld, xtc pillen, dozen met gripzakjes en een stroomstootwapen aan. Deze goederen zijn uiteraard in beslag genomen.

Naast het aantreffen van bovenstaande goederen is vandaag ook uit andere feiten ons vermoeden sterker geworden dat er daadwerkelijk in drugs gehandeld werd. We gaan de zaak nu verder onderzoeken en de verdachten zullen gehoord worden!

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws